פרגולות רפפות ונאספות לבתים פרטיים ודירות יוקרה
רמת השרון מאופיינת באופי קהילתי, ירוק ויוקרתי, המשלב בין שכונות ותיקות של בתים פרטיים מוקפי גינות לבין פרויקטים חדשים ויוקרתיים של בנייה רוויה. תרבות האירוח והפנאי בחצר ובמרפסת היא חלק בלתי נפרד מאורח החיים המקומי.
בשכונות החדשות והמתפתחות, כמו רובע המגורים בנווה גן (הדרומית והצפונית) ועוד מגוון פרויקטים של פינוי בינוי בשכונות כמו מורשה והדר, אנו רואים עלייה חדה בביקוש לדירות פנטהאוז ודירות גן.
מתחמים אלו דורשים פתרונות הצללה שלא יפגעו בעיצוב אדריכלי הנקי, יחד עם זאת יעמדו בתנאי הרוח והאקלים של אזור השרון.
התאמת פתרונות הצללה לשכונות רמת השרון
בתים פרטיים בשכונות הווילות (הדר, אלון, נווה רסקו): בשכונות אלו, בהן הגינות גדולות ומטופחות, פרגולת רפפות אלומיניום חשמלית מהווה את חוד החנית. היא מאפשרת ליצור “חדר חיצוני” בגינה, המוגן לחלוטין משמש ומגשם.
המערכת ביו קלימטית מאפשרת ויסות מדויק של כניסת אוויר, דבר חיוני בימי הקיץ הלחים של אזור המרכז והשרון.מרפסות שמש ופנטהאוזים ברובע נווה גן: במרפסות גבוהות קיימת לעיתים קרובות בעיה של רוחות חזקות. פרגולה חשמלית נאספת עם קונסטרוקציית אלומיניום מחוזקת ויריעות PVC עמידות מספקת את המענה הבטיחותי והעיצובי המושלם. המערכת נאספת בצורה נקייה ומאפשרת לשמור על קו הנוף הפתוח של השרון בכל עת שתרצו.
בחירה באלומיניום איכותי מבטיחה עמידות ארוכת שנים ללא צורך בתחזוקה (בניגוד לפרגולות עץ), מה שמתאים בדיוק לקצב החיים המודרני של תושבי העיר.
לצפייה בפרויקטים ועוד מידע על פרגולה חשמלית רפפות >
לצפייה בפרויקטים ועוד מידע על פרגולה חשמלית נאספת >
למה לבחור בפרגולות החשמליות של אלום חיפה?
ברמת השרון, שבה הסטנדרט האדריכלי הוא מהגבוהים בישראל, פתרון הצללה חייב להיות לא פחות ממושלם. חברת אלום חיפה מספקת מענה יוקרתי ומותאם אישית המשתלב בצורה הרמונית עם הוילות המעוצבות והפנטהאוזים ברובע נווה גן.
המוניטין שלנו הולך לפנינו, והביקורות המצוינות שקיבלנו בגוגל מדגישות את “רמת הגימור הגבוהה ביותר בשוק”, את הליווי המקצועי מול אדריכלים ומעצבי פנים, ואת העובדה שאנחנו “לא עוזבים את השטח עד שהכל עובד בצורה חלקה ושקטה”. כשאתם בוחרים אלום חיפה, אתם בוחרים בחברה משפחתית עם גב הנדסי חזק, שירות אישי ללא פשרות ואחריות מקיפה.
הזמנו הצללה אנכית לפרגולה שלנו שפונה דרומה וסובלת מחשיפה רבה לשמש. בתחילה התלבטנו, לאור העלות שעבורנו היתה גבוהה, יחסית לפתרונות אחרים שהוצעו ע"י ספקים שונים. אבל השתכנענו שנקבל איכות בתמורה. בשבוע שעבר הגיע צוות בראשותו של מיכה, שעבדו יחד ביעילות ומקצוענות והתקינו המסכים לשביעות רצוננו. אמנם לא התנסינו עדיין לאורך זמן, אבל נראה לנו מצוין, ובטוחים שנהנה מהמוצר.
תודה רבה על שירות מדהים !!! הזמנו מסכי זיפ לסגירת מרפסת , המוצר מצויין ובול מה שרצינו מה שמשדרג דרמטית את השהות במרפסת. ממליץ בחום על אלום חיפה !!!
קרן מיכה וכל צוות אלום חיפה, הזמנתי גגון קטן,קיבלתי שירות גדול. בנועם,בסובלנות ובמקצועיות. לא טעיתי בבחירה. מכאן אתם יכולים רק לעלות. כל הכבוד לכם.
הזמנתי סוכך אצל מיכה למרפסת בצד מערב. קיבלתי ייעוץ התקנה ושירות מעולים !! אמינים מקצועיים ומוצר ליגה לאומית. ממליצה עליהם בחום
כשהגעתי לאלום חיפה קיבלתי הצעת מחיר שגדולה ב40 אחוז יותר מהמתחרים בהתחלה הרמתי גבה ובאתי לצאת מהחנות אבל לאט לאט הבנתי שמדובר במרצדס של מסכי הזיפ ולאחר ההתקנה כשראיתי את איכות החומרים,רמת ההתקנה,חיווט החשמל אני יכול להגיד ב100 אחוז שמי שרוצה איכות וברמה הכי גבוה זה רק אלום חיפה! תודה רבה
חברה אמינה שעמדה בהתחייבויות .צוות מקצועי וזריז.עם הקפדה על כל פרט קטן. מומלץ ב200%. ממש מרוצים.
הזמנו מאלום סוכך חשמלי , 7 מטר רוחב על 3 מטר עומק. הסוכך מיוצר ע״י חברה גרמנית מהמובילות בתחום. השירות היה מעולה, משלב הייעוץ, הזמנה וההתקנה עצמה. הגיעו בזמן ובמועד שנקבע, ההתקנה עצמה הייתה חלקה וזריזה, הסוכך מעולה, מגן spf , נראה 100.
תודה רבה לנטלי התותחית !! ולמיכה האלוף , הזמנתי סוככים למרפסת שלי והכל הגיע והותקן בצורה מושלמת עם שרות מעל המצופה . ההזמנה סופקה בזמנים שהוגדרו ההתקנה הייתה מהירה והוסבר לי על השימוש במכשיר , יש אחריות על המוצר ואני יודעת שיש לי למי לפנות בכל עת . ממליצה מאוד על נטלי על ההסברים וקליטת ההזמנה לפי כל דרישותיי , אני בטוחה שאני יהנה מהמוצר לאורך שנים ! תודה רבה לכם מעריכה מאוד את עבודתכם .
שלום רב, הזמנתי 3 סוככים לסגירת מרפסת. עמדו בזמנים, תיאמו שעת התקנה, הגיעו בזמן, עבדו 3 כצוות , עבודה מקצועית וטובה. שלט ששולט על כל מסך או על כולם יחד, מנועי סומפי איכותיים. סגירת המרפסת משנה המון ממש עוד חדר בבית עורבים ויונים לא נכנסים ומחרבנים, לכלוך ואבק כמעט ואין, איכות המסך גבוהה מאוד, אין חום שנכנס מבחוץ,פרטיות מוחלטת ועדיין רואים מה יש בחוץ הסוכך עמיד ב140 קמש , אין חשש גם ברוחות חזקות. עובדים על המחשב במרפסת, מארחים במרפסת, רואים טלוויזיה, וגם אוכלים מידי פעם. ( רק שרעבים.....) מוצר איכותי ביותר, שירת מקצועי. ממליץ ביותר על מיכה והצוות המקצועי שלו.
שאלות ותשובות נפוצות
האם פרגולת רפפות אלומיניום מתאימה לעיצוב מודרני של הוילות החדשות ברמת השרון?
בהחלט, פרגולת רפפות חשמלית (ביו קלימטית) היא הצעקה האחרונה באדריכלות מודרנית. הקווים הישרים שלה, הברגים הנסתרים והיכולת לצבוע אותה בכל גוון מתוך קטלוג ה-RAL (כולל גוונים מטאליים וטקסטורות מחוספסות) הופכים אותה לחלק אינטגרלי מהמבנה האדריכלי של הבית.
איך עובד מנגנון ניקוז המים של פרגולה חשמלית בימי הגשם ברמת השרון?
שתי המערכות שלנו (רפפות ונאספת) כוללות מערכת ניקוז מים סמויה וחכמה. כאשר הגג סגור לחלוטין, המים זורמים לתוך תעלות מרזב היקפיות המובנות בתוך פרופילי האלומיניום, ומשם הם יורדים בצורה נסתרת דרך עמודי התמיכה ישירות לרצפה או לניקוז של הגינה/מרפסת.
האם יש צורך לתחזק או לשמן את המנוע החשמלי של הפרגולה?
לא. המנועים שאנו באלום חיפה מתקינים הם מנועים איכותיים, אטומים לחלוטין לפגעי מזג האוויר ואינם דורשים תחזוקה שוטפת או שימון. האלומיניום עצמו אינו מחליד ואינו מצריך צביעה מחדש (בניגוד לעץ), כך שאתם נהנים ממוצר “אפס תחזוקה”.
אנחנו גרים בפנטהאוז בנווה גן ויש לנו רוחות חזקות, האם פרגולה נאספת לא תרעיש או תתנופף ברוח?
ממש לא. יריעת ה-PVC של פרגולה נאספת נמתחת בצורה מקסימלית על ידי המנוע החשמלי והיא יושבת בתוך מסילות אלומיניום קשיחות עם פרופילי חיזוק לאורכה. המבנה ההנדסי הזה מונע תנודות ורעשים ומבטיח שקט וביטחון מלא גם בימים סוערים במיוחד ברמת השרון.
האם ניתן לסגור את הפרגולה החשמלית מהצדדים כדי ליצור חדר סגור בחורף?
כן. המערכות של אלום חיפה מותאמות מראש לשדרוגים עתידיים. ניתן לשלב בהן “סוככי מסך” (מסכי זיפ חשמליים) אטומים או שקופים, או וילונות זכוכית מתקפלים (זכוכיות קליל/פנורמיות) בצידי הפרגולה, ובכך להפוך את החלל החיצוני לחדר סגור, מוגן וממוזג גם בעיצומו של החורף.
עדיין מתלבטים? המומחים שלנו מחכים לכם.
חייגו – 077-2319216